• понеделник, 22 јули 2024

Посебен режим на сообраќај денеска и утре во Скопје

Посебен режим на сообраќај денеска и утре во Скопје

Скопје, 13 јуни 2024 (МИА) - Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните дека поради одржување министерски состанок во рамките на Процесот за соработка на Југоисточна Европа (ПСЈИЕ) и Самит на шефови на држави и влади во рамките на Процесот за соработка на Југоисточна Европа, денеска и утре СВР Скопје – Единицата за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот на поширокото централно подрачје на Градот Скопје.

Од Секторот за ватрешни работи - Скопје апелираат сите граѓани, учесници во сообраќајот, да ги  почитуваат наредбите кои ќе ги издаваат полициските службеници. сст/аа/

фото МИА архива

Остани поврзан