• петок, 17 мај 2024

„Отворен ден на МИТ Универзитет“ наменет за средношколците од сите средни училишта

„Отворен ден на МИТ Универзитет“ наменет за средношколците од сите средни училишта

Скопје, 17 април 2024 (МИА) – Во просториите на МИТ Унинверзитетот ќе се одржи „Отворен ден на МИТ Универзитет“, наменет за матурантите и средношколците од сите средни училишта од земјава кои официјално, преку директорите се поканети да учествуваат на настанот. 

Настанот ќе се одржи денеска од 12 часот до 16 часот.

За време на Отворениот ден на МИТ ќе се одржат работилници од областа на психологијата, денталната медицина, безбедносните науки, како и практични вештини и предизвици на економскиот професионализам. ра/мд/

Фото: МИТ Универзитет

 

Остани поврзан