• вторник, 25 јуни 2024
„Отворен ден на МИТ Универзитет“ наменет за средношколците од сите средни училишта

„Отворен ден на МИТ Универзитет“ наменет за средношколците од сите средни училишта

Скопје, 17 април 2024 (МИА) – Во просториите на МИТ Унинверзитетот ќе с...

Image

Остани поврзан