• среда, 17 април 2024
МИА НАЈАВИ (ДПЛ)

19 март 2023

Скопје - Прес-конференција на портпаролката на СДСМ, Богданка Кузеска (Седиштето на СДСМ /11:30)

Скопје - Две последователни конференции на портпаролите на ВМРО-ДПМНЕ, Марија Митева и Наум Стоилковски (палата Христо Татарчев, Плоштад ВМРО бр. 1/ 11:30)

Скопје - Почнува втората сезона на „CR8 Racing” го-карт турнирот на патеката „Скај Карт” во населбата Волково во Скопје. (Почеток на трката во 9:30/Изјави 9:00)

___________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан