• среда, 19 јуни 2024

Без вода дел од Студеничани

Без вода дел од Студеничани

Скопје, 11 јуни 2024 (МИА) - Поради уличен дефект, без вода од 07:45 часот се корисниците на дел од Студеничани, соопшти ЈП Водовод и канализација - Скопје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирање на дефектот.

Фото: МИА архива

Остани поврзан