• недела, 14 јули 2024
Астрономски календар

Скопје, 10 јуни 2024 (МИА) - Денеска е понеделник, 10 јуни 2024 година, 162-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 204 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 4 часот и 58 минути, а ќе зајде во 20 часот и 9 минути.

Денов трае 15 часа и 10 минути.

Месечината, која е во фаза на млада месечина ќе изгрее во 8 часот и 24 минути, а ќе зајде во 23 часот и 45 минути.

###

Остани поврзан