• недела, 21 јули 2024
Астрономски календар

Скопје, 11 јуни 2024 (МИА) - Денеска е  вторник, 11 јуни 2024 година, 163-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 203 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 4 часот и 58 минути, а ќе зајде во 20 часот и 9 минути.

Денов трае 15 часа и 11 минути.

Месечината, која е во фаза на млада месечина ќе изгрее во 9 часот и 31 минути, а нема да зајде.

###

Остани поврзан