• недела, 25 февруари 2024

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 25 ноември 2023 (МИА) - Денеска е сабота, 25 ноември 2023 година, 329-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 36 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 35 минута, а ќе зајде во 16 часот и 6 минути.

Денов трае 9 часа и 30 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 4 часот и 14 минути.

Остани поврзан