• четврток, 30 мај 2024
Астрономски календар

Скопје, 10 април 2024 (МИА) - Денеска е среда, 10 април 2024 година, 101-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 265 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 1 минути, а ќе зајде во 19 часот и 10 минути.

Денов трае 13 часа и 8 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина ќе изгрее во 6 часот и 45 минути, а ќе зајде во 21 часот и 39 минути.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан