• понеделник, 22 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 1 март 2024 (МИА) - Денеска е петок, 1 март 2024 година, 61-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 305 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 8 минути, а ќе зајде во 17 часот и 24 минути.

Денов трае 11 часа и 15 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 9 часот и 41 минути.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан