• вторник, 18 јуни 2024
Во МАНУ се одржаа 24. Балкански медицински денови

Во МАНУ се одржаа 24. Балкански медицински денови

Скопје, 17 јуни 2024  Во Скоп...

Најдобрите ученици на државните натпревари од Илинден на прием кај градоначалникот Георгиевски

Најдобрите ученици на државните натпревари од Илинден на прием кај градоначалникот Георгиевски

Скопје, 17 јуни 2024   И оваа година Градоначалникот на општина Илинден Алексан...

СОС Детско село ја најавува новата кампања „Заедно за среќно семејство“

СОС Детско село ја најавува новата кампања „Заедно за среќно семејство“

Скопје, 17 јуни 2024  Почитувани новинари и медиуми,   СОС Детско...

Делегација на ССК на конгрес на Европската комора во Антверпен, Белгија

Делегација на ССК на конгрес на Европската комора во Антверпен, Белгија

Скопје, 17 јуни 2024  Во Антверпен  на 17-тото издани...

ЈП „Лајка“: Со проектот „Унапредување на благосостојбата на животните преку волонтерство

ЈП „Лајка“: Со проектот „Унапредување на благосостојбата на животните преку волонтерство" до подобра средина за бездомните кучиња

Скопје, 17 јуни 2024 Изминатиот викенд во рамките на проектот „...

Левица оддаде почит по повод 81 година од стрелањето на 12-те ваташки младинци 

Левица оддаде почит по повод 81 година од стрелањето на 12-те ваташки младинци 

16 јуни 2024 Делегација на Левица ЛО Кавадарци, придружувана од членови на ЛО Богданци...

Филипче: Потребна е промена на организациската поставеност за поголемо вклучување на членовите

Филипче: Потребна е промена на организациската поставеност за поголемо вклучување на членовите

15 јуни 2024  „Сметам дека ов...

Одбор за акредитација: Факултетот за здравствени науки во Струга нема да почне со работа сè додека не се исполнат законските услови

Одбор за акредитација: Факултетот за здравствени науки во Струга нема да почне со работа сè додека не се исполнат законските услови

14 јуни 2024  Одбор за акреди...

Плоштадот „Гоце Делчев“ во Битола ќе биде пешачка зона

Плоштадот „Гоце Делчев“ во Битола ќе биде пешачка зона

Скопје, 14 јуни 2024   Со цел растеретување на сообраќајот во централното градс...

Градоначалникот Стојкоски се сретна со претставници на Македонскиот олимписки комитет

Градоначалникот Стојкоски се сретна со претставници на Македонскиот олимписки комитет

Скопје, 14 јуни 2024 МАКЕДОНСКИОТ ОЛИМПИСКИ КОМИТЕТ ВО СОРАБОТКА СО ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ЌЕ...

Општина Центар: 41 крводарителска акција од јануари годинава организираше општинската организација Црвен крст Центар

Општина Центар: 41 крводарителска акција од јануари годинава организираше општинската организација Црвен крст Центар

Скопје, 14 јуни 2024 По повод Светскиот ден на крводарителството Општина Центар ја известува...

Вицегувернерката Митреска на Годишното собрание на ЦЕФ: Инвестирањето во човечките ресурси е клучно за градењето силни институции

Вицегувернерката Митреска на Годишното собрание на ЦЕФ: Инвестирањето во човечките ресурси е клучно за градењето силни институции

Скопје, 14 јуни 2024   Силните институции се предуслов за силни економии и прав...

Град Скопје: По 20 пат на следната седница на Советот е ставена на гласање предлог одлуката за набавка на еко-автобуси

Град Скопје: По 20 пат на следната седница на Советот е ставена на гласање предлог одлуката за набавка на еко-автобуси

14 јуни 2024  Пред советниците на ВМРО ДПМНЕ кои се власт во Советот на Град Скопје и м...

Награда „Колега Стиков“ за најдобар млад презентер

Награда „Колега Стиков“ за најдобар млад презентер

Скопје, 14 јуни 2024 НАУКА ЗА ДЕЦА, Фондација КАНТАРОТ и семејството на нашиот познат спорт...

Демант на министерот Шаќири во врска со основање факултет за медицина во Струга

Демант на министерот Шаќири во врска со основање факултет за медицина во Струга

13 јуни 2024  Од одредени политички субјекти сум прозван дека сум основал Факултет за з...

Image

Остани поврзан