• вторник, 25 јуни 2024

Маркетинг

Генерално
Интернет-страницата на МИА е вистинското место за објава на вашите рекламни пораки и огласи, особено ако сакате да ги видат челните луѓе од медиумите, новинарите и уредниците, но и многубројни функционери, стопанственици и граѓани.

Формати и големини
Објавата на огласот (банерот) на интернет-страницата на МИА значи да се прикажат стандардни формати на оглас (JPG, GIF, анимиран GIF или Flash) во следниве можни големини: 500×70, 680×90, 519×100, 290×140, 140×100 пиксели.

 

Цени
Цените за огласување и рекламирање на интернет-страницата се утврдени со ценовникот за огласување/рекламирање на интернет-страницата на МИА:  

Тука

 

Контакт:

Даниела Димовска    +389 75 284 502

Јованка Јанкоска       +389 75 280 297

 

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ:

Секое неовластено објавување вести, фотографии или видео, во друг медиум (печатен, електронски или интернет-портал) МИА објавува дека чини 30.000 денари без пресметан ДДВ, по едно објавување вест, фотографија или видео.

Тој што неовластено ќе објави вест, фотографија или видео се согласува на овие услови.

МИА ги продава само своите авторски фотографии, додека останатите (ЕПА) се за илустрирање на интернет-страницата на МИА.

За секое неовластено објавување МИА ќе достави фактура до објавувачот со рок на плаќање од 8 дена.

Во случај фактурата да не биде платена во утврдениот рок, ќе биде пресметана законска, казнена камата и ќе биде поведена постапка за присилна наплата против неовластениот објавувач.