• недела, 14 јули 2024

Блаже Дарудов

Последно најавување: Sunday, 14 July 2024, 12:06 pm

Чибишев: Малолетниците стабилни, утре ќе се одлучува ќе бидат ли пуштени од Токсикологија

Чибишев: Малолетниците стабилни, утре ќе се одлучува ќе бидат ли пуштени од Токсикологија

Скопје, 14 јули 2024 (МИА) - Директорот на Клиниката за токсикологија, Андон Чибишев во изјава за МИА рече дек...

Филипче го осуди обидот за атентат врз Трамп

Филипче го осуди обидот за атентат врз Трамп

Скопје, 14 јули 2024 (МИА) - Претседателот на СДСМ, Венко Филипче попладнево ги осуди насилството и обидот за...

Санкционирани 89 мотоциклисти на територија на СВР - Скопје

Санкционирани 89 мотоциклисти на територија на СВР - Скопје

Скопје, 14 јули 2024 (МИА) - Санкционирани се 89 мотоциклисти на територија на Секторот за внатрешни работи -...

Приведени пет лица во Скопје, продолжуваат засилените полициски контроли

Приведени пет лица во Скопје, продолжуваат засилените полициски контроли

Скопје, 14 јули 2024 (МИА) - Приведени се пет лица во Скопје во текот на изминатата ноќ при засилени мерки и а...

Десет до петнаесет колапси дневно и зголемен број сообраќајки

Десет до петнаесет колапси дневно и зголемен број сообраќајки

Скопје, 14 јули 2024 (МИА) - Итната медицинска помош бележи интервенции за 10 до 15 колапси дневно, како и инт...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 14 јули 2024 (МИА) - Утрово во 2.15 часот пред угостителски објект, полициски службеници од Единицата за внатре...

Мемеди: Комисијата за случајот со тримесечното бебе ќе се состане в понеделник

Мемеди: Комисијата за случајот со тримесечното бебе ќе се состане в понеделник

Скопје, 13 јули 2024 (МИА) - Директорот на Клиниката за детски болести Реџеп Мемеди во изјава за МИА вели дека...

„Запознајте ја Преспа“, фестивал што ги поврзува трите страни на Езерото

„Запознајте ја Преспа“, фестивал што ги поврзува трите страни на Езерото

Скопје, 13 јули 2024 (МИА) - „Запознајте ја Преспа“, е насловен фестивалот што настана од иницијативата да ги...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје, 13 јули 2024 (МИА) - Вчера во периодот од 15 до 20 часот на подрачјето на СВР - Тетово, спроведена е акциска ко...

Патувачки интердисциплинарен и мултимедијален фестивал од 23 јули

Патувачки интердисциплинарен и мултимедијален фестивал од 23 јули

Скопје, 13 јули 2024 (МИА) - Патувачки интердисциплинарен и мултимедијален фестивал насловен „Културен амалгам...

Реконструирано игралиште за баскет во Кадино

Реконструирано игралиште за баскет во Кадино

Скопје, 13 јули 2024 (МИА) - Реконструираното игралиште за баскет во населено место Кадино, денеска беше пуште...

Бебе во тешка здравствена состојба оставено во центар на Велес, случаен минувач го однел в болница

Бебе во тешка здравствена состојба оставено во центар на Велес, случаен минувач го однел в болница

Скопје, 13 јули 2024 (МИА) - Бебе во тешка здравствена состојба било оставено во центарот на Велес, случаен ми...

Image