• e hënë, 17 qershor 2024
Fon der Lajen votoi në zgjedhjet për Parlamentin Evropian në Gjermani

Fon der Lajen votoi në zgjedhjet për Parlamentin Evropian në Gjermani

Berlin, 9 qershor 2024 (MIA) - Kryetarja aktuale e Komisionit Evropian, Ursulla fon der Llajen,...

Në Ohër deri në orën 15 kanë votuar rreth 38, në Debërcë rreth 37 për qind e votuesve

Në Ohër deri në orën 15 kanë votuar rreth 38, në Debërcë rreth 37 për qind e votuesve

Ohër, 8 maj 2024 (MIA) - Procesi zgjedhor në komunat Ohër dhe Debërcë deri në orën 15 zhvillohet pan...

Deklaratë e kryetarit të Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi

Deklaratë e kryetarit të Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi

Tetovë, 8 maj 2024 (MIA) - Kam shumë shpresë se edhe ky raund edhe këto zgjedhje do të jenë demokrat...

Deklaratë e kryetarit të Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela

Deklaratë e kryetarit të Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela

Strugë, 8 maj 2024 (MIA) - Mesazh për dalje masive të qytetarëve për të votuar sot dërgoi kryetari i...

Në Gostivar deri ora 15 dalja për zgjedhjet presidenciale nën 20 për qind, për ato parlamentare 26,6 për qind

Në Gostivar deri ora 15 dalja për zgjedhjet presidenciale nën 20 për qind, për ato parlamentare 26,6 për qind

Gostivar, 8 maj 2024 (MIA) - Deri në ora 15, qytetarët në Komunën e Gostivarit kanë treguar interes...

Në Ohër deri në ora 13 në zgjedhje kanë dalë rreth 27 për qind, në Debërcë 26 për qind e votuesve

Në Ohër deri në ora 13 në zgjedhje kanë dalë rreth 27 për qind, në Debërcë 26 për qind e votuesve

Ohër, 8 maj 2024 (MIA) - Jehona në Zgjedhjet presidenciale në Ohër deri në ora 13 është 27,75 npër q...

Deklaratë e kryetarit të LSDM-së, Dimitar Kovaçevski

Deklaratë e kryetarit të LSDM-së, Dimitar Kovaçevski

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Kryetari i LSDM-së dhe ish-kryeministër, Dimitar Kovaçevski sot dekla...

Në Pehçevë 17,8 për qind e votuesve e kanë realizuar të drejtën e tyre të votës deri në orën 11

Në Pehçevë 17,8 për qind e votuesve e kanë realizuar të drejtën e tyre të votës deri në orën 11

Pehçevë, 8 maj 2024 (MIA) - Në Komunën e Pehçevës në raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale...

Deri në orën 11 në Prilep kanë votuar 18,9 për qind për zgjedhjet presidenciale, 18,19 për zgjedhjet parlamentare

Deri në orën 11 në Prilep kanë votuar 18,9 për qind për zgjedhjet presidenciale, 18,19 për zgjedhjet parlamentare

Prilep, 8 maj 2024 (MIA) - Votimi në Prilep po zhvillohet pa probleme dhe pa ndërprerje, informojnë...

MPB me informacione për parregullsi të regjistruara në heshtjen parazgjedhore

MPB me informacione për parregullsi të regjistruara në heshtjen parazgjedhore

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Parregullsi në lidhje me heshtjen parazgjedho...

Samharadze: Do të tentojmë të vërejmë nëse votimi po zhvillohet në pajtim me standardet e OSBE-së

Samharadze: Do të tentojmë të vërejmë nëse votimi po zhvillohet në pajtim me standardet e OSBE-së

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Gjatë vëzhgimit do të tentojmë të regjistrojmë nëse votimi po zhvillo...

Deri në orën 9 në Strugë për president dalja është 1,9 për qind, për parlamentaret 2,8, në Vevçan 6,4 për qind

Deri në orën 9 në Strugë për president dalja është 1,9 për qind, për parlamentaret 2,8, në Vevçan 6,4 për qind

Strugë, 8 maj 2024 (MIA) - Për zgjedhjet parlamentare në Strugë dhe rrethinë në orën 9 kanë vot...

Toshkovski për fillim e ditës zgjedhore: Gjendja e sigurisë është stabile, MPB-ja vepron në përputhje me kompetencat

Toshkovski për fillim e ditës zgjedhore: Gjendja e sigurisë është stabile, MPB-ja vepron në përputhje me kompetencat

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Dita e sotme, nga aspekti i gjendjes së sigur...

Në Negotinë dhe Demir Kapi ka filluar votimi për president të shtetit dhe deputetë

Në Negotinë dhe Demir Kapi ka filluar votimi për president të shtetit dhe deputetë

Negotinë/ Demir Kapi, 8 maj 2024 (MIA) - Në Negotinë dhe Demir Kapi në mëngjes filloi votimi për zgj...

Për fitore në rrethin e dytë të zgjedhjeve për president nevojiten 362.864 vota

Për fitore në rrethin e dytë të zgjedhjeve për president nevojiten 362.864 vota

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Në vend sot mabhet rrethi i dytë i zgjed...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR