• e hënë, 15 korrik 2024
LD: Sot u mbajt takim i grupeve të punës me VMRO-DPMNE-në

LD: Sot u mbajt takim i grupeve të punës me VMRO-DPMNE-në

Shkup, 16 maj 2024 Sot u mbajt takim punues ndërmjet grupeve punuese të koalicionit VLEN dhe...

Mexhiti: Ndryshimet kushtetuese mbeten prioritet, por me bashkësinë ndërkombëtare do të punojmë të marrim garanci të reja

Mexhiti: Ndryshimet kushtetuese mbeten prioritet, por me bashkësinë ndërkombëtare do të punojmë të marrim garanci të reja

Shkup, 15 maj 2024 (MIA) - Anëtarët e grupit të punës që do t'i udhëheqin negociatat me VMRO-DPMNE-n...

Trajanov: Koalicioni VMRO-DPMNE do të ketë  63 ose 64 deputetë

Trajanov: Koalicioni VMRO-DPMNE do të ketë 63 ose 64 deputetë

Shkup, 14 maj 2024 (MIA) - Kryetari i Lidhjes Demokratike, Pavle Trajanov konsideron se koalicioni i...

Izet Mexhiti e realizoi të drejtën e votës

Izet Mexhiti e realizoi të drejtën e votës

Shkup, 8 maj 2024 (MIA)- Kryetari i Lëvizjes Demokratike dhe bartës i Listës për deputetë të koalici...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR