• e martë, 11 qershor 2024

LD: Sot u mbajt takim i grupeve të punës me VMRO-DPMNE-në

LD: Sot u mbajt takim i grupeve të punës me VMRO-DPMNE-në

Shkup, 16 maj 2024

Sot u mbajt takim punues ndërmjet grupeve punuese të koalicionit VLEN dhe VMRO-DPMNE-së në hapësirat e selisë së VMRO-DPMNE-së. 

Në takim u theksua se është e nevojshme të ruhen përcaktimet programore që morën mbështetje nga qytetarët.

Gjatë udhëheqjes së tillë të përbërjes së ardhshme qeveritare të respektohen parimet e dakorduara të veprimit, dinamizimi i fuqishëm i integrimeve në BE, lufta e pakompromis kundër korrupsionit dhe krimit dhe reformat ekonomike për një standard më të lartë jetese.

Grupet e punës u dakorduan që bisedimet në frymë pozitive do të vazhdojnë edhe në periudhën e ardhshme.

Lëvizja Demokratike

__________________________________________________________________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre dhe as për mangësitë eventuale drejtshkrimore apo gabimet e shtypit.

QËNDRONI TË LIDHUR