• e enjte, 25 korrik 2024

"Mbrëmje strugane të poezisë "nga 22 deri më 26 gusht me moton "Prekja e bukurisë"

Strugë, 19 korrik 2024 (MIA) - Më shumë se 25 poetë të huaj dhe nj...

Është vënë nën kontroll zjarri në rajonin e Strugës, punohet deri në shuarjen e plotë

Është vënë nën kontroll zjarri në rajonin e Strugës, punohet deri në shuarjen e plotë

Strugë, 10 korrik 2024 (MIA) - Është vënë nën kontroll zjari i madh që dje pasdite përfshiu pyllin n...

Nuk ka interesim për shpëtimtarë në plazhet e Strugës

Nuk ka interesim për shpëtimtarë në plazhet e Strugës

 Strugë, 4 korrik 2024 (MIA) - Vetëm një plazh në bregun e Strugës ka shpëtimt...

Ibrahimi edhe një vit në Strugë

Ibrahimi edhe një vit në Strugë

Strugë, 7 qershor 2024 (MIA) - Golashënuesi më i mirë në historinë e Ligës së Parë në futbollin e Ma...

Procesi gjyqësor kundër kryetarit të Strugës Merko është shtyrë për më 8 korrik

Procesi gjyqësor kundër kryetarit të Strugës Merko është shtyrë për më 8 korrik

Strugë, 3 qershor 2024 (MIA) - Në Gjykatën Themelore në Strugë sot filloi procesi gjyqësor kundër kr...

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Shaqiri në Strugë te nxënësit që i nënshtrohen provimit të maturës shtetërore

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Shaqiri në Strugë te nxënësit që i nënshtrohen provimit të maturës shtetërore

Strugë, 1 qershor 2024 (MIA) - Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri, sot ka vizituar shkol...

Hapje zyrtare e Jurop Haus në Strugë

Hapje zyrtare e Jurop Haus në Strugë

Shkup, 30 maj 2024 (MIA) - Shefi i Delegacionit të Bashkimit Evropian, ambasadori Dejvid Gir, sot so...

Mijallkov në mëngjes u largua nga burgu i Strugës

Mijallkov në mëngjes u largua nga burgu i Strugës

Strugë, 23 maj 2024 (MIA) - Ish shefi i Drejtorisë për siguri dhe kundërzbulim, Sasho Mijallkov...

Rivotimi në Strugë pa probleme, dalja është 64 për qind

Rivotimi në Strugë pa probleme, dalja është 64 për qind

Strugë, 22 maj 2024 (MIA) - Gjithsej 483 persona ose rreth 64 për qind nga të regjistruarit 755...

Në Strugë deri në orën 17 jehona për president 23 për qind, për zgjedhjet parlamentare 35 për qind, në Vevçan mbi 63 për qind

Në Strugë deri në orën 17 jehona për president 23 për qind, për zgjedhjet parlamentare 35 për qind, në Vevçan mbi 63 për qind

Strugë, 8 maj 2024 (MIA) - Deri në orën 17 në Strugë dhe rrethinë për president votuan 23 për qind e...

Deri ora 13 në Strugë kanë votuar 18 për qind për zgjedhjet parlamentare dhe 12 për qind për ato presidenciale, në Vevçan 38 për qind

Deri ora 13 në Strugë kanë votuar 18 për qind për zgjedhjet parlamentare dhe 12 për qind për ato presidenciale, në Vevçan 38 për qind

Strugë, 8 maj 2024 (MIA) - Dalja në zgjedhjet parlamentare në Strugë dhe rrethinë deri ora 13 ë...

Deri në orën 9 në Strugë për president dalja është 1,9 për qind, për parlamentaret 2,8, në Vevçan 6,4 për qind

Deri në orën 9 në Strugë për president dalja është 1,9 për qind, për parlamentaret 2,8, në Vevçan 6,4 për qind

Strugë, 8 maj 2024 (MIA) - Për zgjedhjet parlamentare në Strugë dhe rrethinë në orën 9 kanë vot...

Në Strugë 267 persona të sëmurë dhe të pafuqishëm do të votojnë për president dhe 281 për zgjedhjet parlamentare

Në Strugë 267 persona të sëmurë dhe të pafuqishëm do të votojnë për president dhe 281 për zgjedhjet parlamentare

Strugë, 7 maj 2024 (MIA) - Gjithsej 267 persona të sëmurë dhe të pafuqishëm janë paraqitur për të vo...

Mickoski nga Struga bëri thirrje për bashkim shtetëror dhe mbështetje masive të koalicionit të kryesuar nga VMRO-DPMNE

Mickoski nga Struga bëri thirrje për bashkim shtetëror dhe mbështetje masive të koalicionit të kryesuar nga VMRO-DPMNE

Strugë, 25 prill 2024 (MIA) - Lideri i VMRO-DPMNE-së dhe bartësi i listës në Njësinë Zgjedhore 1, Hr...

Deri ora 17 në Strugë dalja është 29 për qind, në Vevçani 56 për qind

Deri ora 17 në Strugë dalja është 29 për qind, në Vevçani 56 për qind

Strugë, 24 prill 2024 (MIA) - Njëzet e nëntë për qind nga 60.894 votues të regjistruar në komun...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR