• e enjte, 25 korrik 2024
Siljanovska Davkova i vizitoi pjesëtarët e Armatës të angazhuar në shuarjen e zjarreve në rrethinën e Negotinës

Siljanovska Davkova i vizitoi pjesëtarët e Armatës të angazhuar në shuarjen e zjarreve në rrethinën e Negotinës

Negotinë, 16 korrik 2024 (MIA) - Kryetarja dhe komandanti suprem i Armatës, Gordana Siljanovska...

Mediumet greke: Siljanovska thotë se sillen me përgjegjësi ndaj Marrëveshjes së Prespës, dyshon nëse e njejta vlen edhe për Greqinë

Mediumet greke: Siljanovska thotë se sillen me përgjegjësi ndaj Marrëveshjes së Prespës, dyshon nëse e njejta vlen edhe për Greqinë

Athinë, 5 korrik 2024 (MIA) - Nën titullin "Maqedoni e Veriut-Gordana S...

Presidentja Siljanovska Davkova për vizitë në Shtatëmadhorinë e Armatës dhe Ministrinë e Mbrojtjes

Presidentja Siljanovska Davkova për vizitë në Shtatëmadhorinë e Armatës dhe Ministrinë e Mbrojtjes

Shkup, 4 korrik 2024 (MIA) - Presidentja dhe komandanti suprem i Armatës, Gordana Siljanovska Davkov...

Siljanovska-Davkova në takim me shefin e Shtatëmadhorisë dhe dhe ministrin e Mbrojtjes

Siljanovska-Davkova në takim me shefin e Shtatëmadhorisë dhe dhe ministrin e Mbrojtjes

 Shkup, 4 korrik 2024 (MIA) - Presidentja e shtetit dhe komandante supreme &nb...

Presidentja Siljanovska Davkova priti Gabriel Gualano de Godoj, përfaqësues i Zyrës së UNHCR-së

Presidentja Siljanovska Davkova priti Gabriel Gualano de Godoj, përfaqësues i Zyrës së UNHCR-së

Shkup, 26 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot e ka pritur përfaqësuesin...

Presidentja Siljanovska Dakova priti ambasadorin kinez Xhang Xuo

Presidentja Siljanovska Dakova priti ambasadorin kinez Xhang Xuo

Shkup, 26 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot ka pritur në takim ambasa...

Presidentja Siljanovska-Davkova i priti kryeministrin Hristian Mickoski dhe anëtarët  Qeverisë së sapozgjedhur

Presidentja Siljanovska-Davkova i priti kryeministrin Hristian Mickoski dhe anëtarët Qeverisë së sapozgjedhur

Shkup, 24 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordan Siljanovska Davkova sot i priti kryeministrin...

Takim i presidentes Siljanovska Davkova me ambasadorin hungarez Klajn

Takim i presidentes Siljanovska Davkova me ambasadorin hungarez Klajn

Shkup, 18 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot ka realizuar takim m...

Presidentja Siljanovska Davkova do të marrë pjesë në Samitin për paqe në Ukrainë

Presidentja Siljanovska Davkova do të marrë pjesë në Samitin për paqe në Ukrainë

Shkup, 15 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova, me ftesë të presidentes...

Deklarata e djeshme e presidentes Siljanovska Davkova në fokus të mediave greke

Deklarata e djeshme e presidentes Siljanovska Davkova në fokus të mediave greke

Athinë, 14 qershor 2024 (MIA) - Deklarata e presidentes Gordana Si...

Siljanovska Davkova: Rajoni nuk ka nevojë për retorikë të zhveshur të BE-së, por logjikë të qëndrueshme të BE-së, jo për t'u bllokuar, por për të bashkëpunuar dhe mbështetur

Siljanovska Davkova: Rajoni nuk ka nevojë për retorikë të zhveshur të BE-së, por logjikë të qëndrueshme të BE-së, jo për t'u bllokuar, por për të bash...

Shkup, 14 qershor 2024 (MIA) - Ne kemi përgjegjësi të përbashkët për të kontribuar në ruajtjen e paq...

Siljanovska Davkova:  Ka lodhje nga zgjerimi, por ende më e madhe është nga pritja, BE-ja duhet ta përfshijë Ballkanin Perëndimor

Siljanovska Davkova: Ka lodhje nga zgjerimi, por ende më e madhe është nga pritja, BE-ja duhet ta përfshijë Ballkanin Perëndimor

Shkup, 13 qershor 2024 (MIA) - Jemi të vetëdijshëm se ka lodhje nga zgjerimi, por ka lodhje edhe më...

Takimi i presidentes Siljanovska Davkova me ministrin e Punëve të Jashtme të Turqisë, Hakan Fidan

Takimi i presidentes Siljanovska Davkova me ministrin e Punëve të Jashtme të Turqisë, Hakan Fidan

Shkup, 13 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot në Shkup realizoi ta...

Takim i presidentes Siljanovska Davkova me Barbara Rambusek, drejtore për inkluzivitet gjinor dhe ekonomik në BERZH

Takim i presidentes Siljanovska Davkova me Barbara Rambusek, drejtore për inkluzivitet gjinor dhe ekonomik në BERZH

Shkup, 12 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot në Berlin në margjinat e...

Siljanovska Davkova e ka nënshkruar dekretin për Ligjin për riorganizimin e administratës shtetërore

Siljanovska Davkova e ka nënshkruar dekretin për Ligjin për riorganizimin e administratës shtetërore

Shkup, 9 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova e ka nënshkruar dekretin...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR