• e shtunë, 15 qershor 2024
Deklarata e djeshme e presidentes Siljanovska Davkova në fokus të mediave greke

Deklarata e djeshme e presidentes Siljanovska Davkova në fokus të mediave greke

Athinë, 14 qershor 2024 (MIA) - Deklarata e presidentes Gordana Si...

Cipras:

Cipras: "Instituti Aleksis Cipras" fillon rrugëtimin e tij me Konferencën ndërkombëtare në bashkorganizim me "Fondacioni Zaev"

Athinë, 14 qershor 2024 (MIA) - Ish-kryeministri grek Aleksis Cipras sot paradite, përmes Fejsb...

Forcimi i bashkëpunimit ekonomik midis Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë në fokus të takimit të delegacioneve të bizneseve nga të dy vendet

Forcimi i bashkëpunimit ekonomik midis Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë në fokus të takimit të delegacioneve të bizneseve nga të dy vendet

Athinë, 14 qershor 2024 (MIA) - Forcimi i marrëdhënieve tregtare, investimeve dhe në përgjithësi eko...

Gerapetritis nga Shkupi: Është e rëndësishme të garantohet rrjedha evropiane e vendeve të Ballkanit

Gerapetritis nga Shkupi: Është e rëndësishme të garantohet rrjedha evropiane e vendeve të Ballkanit

Athinë, 13 qershor 2024 (MIA) - Rruga drejt Evropës do të duhet të vazhdojë dhe Greqia do të je...

Intensifikimi i bashkëpunimit ekonomik në fokus të takimit në Selanik të biznes delegacioneve nga Maqedonia e Veriut dhe Greqia

Intensifikimi i bashkëpunimit ekonomik në fokus të takimit në Selanik të biznes delegacioneve nga Maqedonia e Veriut dhe Greqia

Athinë, 13 qershor 2024 (MIA) - Rreth 30 biznese nga Maqedonia e Veriut, të udhëhequra nga Oda...

Në Selanik takim i delegacioneve të biznesit nga Maqedonia e Veriut dhe Greqisë

Në Selanik takim i delegacioneve të biznesit nga Maqedonia e Veriut dhe Greqisë

Athinë, 12 qershor 2024 (MIA) - Mundësitë për zgjerim, thellimi dhe forcimi i bashkëpunimit mes Maqe...

MIA analizë: Çfarë përmbajnë tre memorandumet që Greqia nuk i ka ratifikuar ende në Kuvend?

MIA analizë: Çfarë përmbajnë tre memorandumet që Greqia nuk i ka ratifikuar ende në Kuvend?

Athinë, 9 qershor 2024 (MIA) - Në mes të shtatorit të vitit 2020, disa muaj pasi Demokracia e Re erd...

Gashi: Atdheu im është Maqedonia e Veriut

Gashi: Atdheu im është Maqedonia e Veriut

Shkup, 7 qershor 2024 (MIA) - Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi sot përm...

Micotakis: Kryeministri i ri duhet të deklarojë qartë se e respekton Marrëveshjen e Prespës, përndryshe mund të ketë një “përvojë të parë të pakëndshme” në samitin e NATO-s

Micotakis: Kryeministri i ri duhet të deklarojë qartë se e respekton Marrëveshjen e Prespës, përndryshe mund të ketë një “përvojë të parë të pakëndshm...

Athinë, 5 qershor 2024 (MIA) – Mesazhi për liderin e VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, që kur zyrta...

Maqedonia e Veriut do të marrë pjesë në Eurovizionin e Fëmijëve në nëntor

Maqedonia e Veriut do të marrë pjesë në Eurovizionin e Fëmijëve në nëntor

Shkup, 4 qershor 2024 (MIA) - "Radio Televizoni i Maqedonisë" publikoi thirrjen për audicion të inte...

Gerapetritis: Greqia mbështet të drejtën ndërkombëtare dhe respekton marrëveshjen ndërkombëtare të ratifikuar, të njëjtën gjë kërkojmë edhe nga Maqedonia e Veriut

Gerapetritis: Greqia mbështet të drejtën ndërkombëtare dhe respekton marrëveshjen ndërkombëtare të ratifikuar, të njëjtën gjë kërkojmë edhe nga Maqedo...

Athinë, 2 qershor 2024 (MIA) – Respektimi i marrëveshjeve është parim themelor i së drejtës ndërkomb...

Manev: Të gjithë e kemi një qëllim, rezultat më të mirë kundër Kroacisë

Manev: Të gjithë e kemi një qëllim, rezultat më të mirë kundër Kroacisë

Shkup, 30 maj 2024 (MIA) - Reprezentacioni i Maqedonisë së Veriut në futboll nesër do të udhëto...

Micotakis përsëriti edhe një herë se pret një deklaratë të qartë nga kryeministri i ri se emri i vendit është Maqedonia e Veriut dhe do ta përdorë atë brenda dhe jashtë vendit

Micotakis përsëriti edhe një herë se pret një deklaratë të qartë nga kryeministri i ri se emri i vendit është Maqedonia e Veriut dhe do ta përdorë atë...

Athinë, 29 maj 2024 (MIA) - Vlerësimet se megjithatë nuk do të jetë e nevojshme të aktivizohet neni...

Micotakis: Pres deklaratë të qartë nga kryeministri i ri se emri është Maqedoni e Veriut dhe do ta përdorë brenda dhe jashtë vendit

Micotakis: Pres deklaratë të qartë nga kryeministri i ri se emri është Maqedoni e Veriut dhe do ta përdorë brenda dhe jashtë vendit

Athinë, 28 maj 2024 (MIA) - Pres nga kryeministri i ri të japë deklaratë të qartë se e respekto...

Siljanovska Davkova: Do ta respektoj Marrëveshjen e Prespës, por e ruaj të drejtën e lirisë së shprehjes

Siljanovska Davkova: Do ta respektoj Marrëveshjen e Prespës, por e ruaj të drejtën e lirisë së shprehjes

Shkup, 28 maj 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR