• e mërkurë, 24 korrik 2024
Paga mesatare në muajin maj 41.252 denarë

Paga mesatare në muajin maj 41.252 denarë

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Paga mesatare mujore neto e paguar për të...

Rënie prej 1.2 për qind të prodhimit industrial në muajin prill

Rënie prej 1.2 për qind të prodhimit industrial në muajin prill

Shkup, 31 maj 2024 (MIA) - Prodhimi industrial në prill të këtij viti, krahasuar me të njëjtin muaj...

Rivotim në shtatë vendvotime për Zgjedhjet parlamentare 2024

Rivotim në shtatë vendvotime për Zgjedhjet parlamentare 2024

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Në shtatë vendvotime në njësitë zgjedhore 5 dhe 6 sot do të ketë rivotim...

ASHMAA: Heshtje parazgjedhore për shkak të rivotimit për zgjedhjet parlamentare 2024

ASHMAA: Heshtje parazgjedhore për shkak të rivotimit për zgjedhjet parlamentare 2024

Shkup, 20 maj 2024 (MIA) - Për shkak të përsëritjes së votimit për zgjedhjet parlamentare 2024 në sh...

Gordana Siljanovska Davkova fitoi në zgjedhjet parlamentare, VMRO-DPMNE fitoi 58 mandate të deputetëve

Gordana Siljanovska Davkova fitoi në zgjedhjet parlamentare, VMRO-DPMNE fitoi 58 mandate të deputetëve

Shkup, 9 maj 2024 (MIA) - Me fitoren e Gordana Siljanovska Davkovës dhe të VMRO-DPMNE-së, sipas rezu...

KSHZ me rezultate fillestare nga zgjedhjet parlamentare: Koalicioni i kryesuar nga VMRO-DPMNE ka fituar 59 mandate të deputetëve

KSHZ me rezultate fillestare nga zgjedhjet parlamentare: Koalicioni i kryesuar nga VMRO-DPMNE ka fituar 59 mandate të deputetëve

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Nga votat e numëruara në 3.270 vendvotime, Koalicioni i kryesuar nga VMRO-...

Të drejtë vote në zgjedhjet presidenciale kanë 1.814.317, ndërsa në zgjedhjet parlamentare 1.815.350 votues

Të drejtë vote në zgjedhjet presidenciale kanë 1.814.317, ndërsa në zgjedhjet parlamentare 1.815.350 votues

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Në rrethin e dytë të zgjedhjeve presiden...

Zgjedhjet e dyfishta i ndjekin 1303 vëzhgues vendorë dhe 860 të huaj, të akredituar për raportim janë edhe 83 gazetarë të huaj

Zgjedhjet e dyfishta i ndjekin 1303 vëzhgues vendorë dhe 860 të huaj, të akredituar për raportim janë edhe 83 gazetarë të huaj

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Për rrethin e dytë të zgjedhjeve preside...

Rrethi i dytë i zgjedhjeve presidenciale

Rrethi i dytë i zgjedhjeve presidenciale

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Në vend sot mbahet rrethi i dytë i zgjed...

Zgjedhje për përbërjen parlamentare 2024-2028

Zgjedhje për përbërjen parlamentare 2024-2028

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Në vend sot mbahen zgjedhjet e rregullta...

Xhaferi u takua me anëtarë të Parlamentit Evropian: Zgjedhjet do e përcaktojnë drejtimin e lëvizjes së Maqedonisë së  Veriut

Xhaferi u takua me anëtarë të Parlamentit Evropian: Zgjedhjet do e përcaktojnë drejtimin e lëvizjes së Maqedonisë së Veriut

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Kryetari Xhaferi, sot në Qeveri u takua me delegacionin e Parlamentin Evro...

Qytetarët para zgjedhjes së presidentit - Siljanovska Davkova lufton për mandat të parë, ndërsa Pendarovski për mandat të dytë

Qytetarët para zgjedhjes së presidentit - Siljanovska Davkova lufton për mandat të parë, ndërsa Pendarovski për mandat të dytë

Shkup, 6 maj 2024 (MIA) - Kandidatë për president të ri të shtetit në rrethin e dytë të zgjedhjeve p...

Në mesnatë fillon heshtja para rrethit të dytë të zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare të 8 majit

Në mesnatë fillon heshtja para rrethit të dytë të zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare të 8 majit

Shkup, 6 maj 2024 (MIA) - Dita e fundit e fushatës për rrethin e dytë të zgjedhjeve të shtata presid...

Deklaratë e kryetarit të LSDM-së, Dimitar Kovaçevski

Deklaratë e kryetarit të LSDM-së, Dimitar Kovaçevski

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Ne gjatë shtatë viteve të kaluara, e kthyem bashkë me qytetarët, demokr...

Qytetarët votojnë për presidentin e shtatë të vendit

Qytetarët votojnë për presidentin e shtatë të vendit

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Sot në vend mbahen zgjedhjet e shtata presidenciale. Qytetarët do të mu...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR