• e mërkurë, 24 korrik 2024
Hovenier për ditën e zisë në Kosovë: Të ndërtojmë një shoqëri në të cilën të gjithë do të jetojnë pa frikë

Hovenier për ditën e zisë në Kosovë: Të ndërtojmë një shoqëri në të cilën të gjithë do të jetojnë pa frikë

 Prishtinë, 17 prill 2024 (MIA) - Ambasadori amerikan në Kosovë, Xhef Hovenier, me rastin e dit...

Hovenier tek Osmani në bisedime për ndalesën e dinarit serb në Kosovë

Hovenier tek Osmani në bisedime për ndalesën e dinarit serb në Kosovë

Prishtinë, 22 shkurt 2024 (MIA) - Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani e priti sot ambasadorin a...

Hovenier përsëri i bëri thirrje Prishtinës që ta shtyjë vendimin për ndalesë të dinarit, marrëdhëniet janë rrezikuar

Hovenier përsëri i bëri thirrje Prishtinës që ta shtyjë vendimin për ndalesë të dinarit, marrëdhëniet janë rrezikuar

Prishtinë, 15 shkurt 2024 (MIA) - Ambasadori amerikan në Prishtinë, Xhefri Hovenier sot e përsëriti...

Hovenier: Vendimet e Kurtit për dinarin do të kenë ndikim në kualitetin e marrëdhënieve mes SHBA-së dhe Kosovës

Hovenier: Vendimet e Kurtit për dinarin do të kenë ndikim në kualitetin e marrëdhënieve mes SHBA-së dhe Kosovës

Prishtinë, 5 shkurt 2024 (MIA)- Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Xhefri Hovenier e ka...

Hovenier: SHBA-ja do të ndërmarrë aksion pasi që do të vërtetohet përgjegjësia për Banjskën

Hovenier: SHBA-ja do të ndërmarrë aksion pasi që do të vërtetohet përgjegjësia për Banjskën

Prishtinë, 13 tetor 2023 (MIA) - Ambasadori amerikan në Prishtinë, Xhefri Hovenier deklaroi se SHBA-...

Hovenier: Çështja e përgjegjësisë për sulmin në veri të Kosovës nuk përfundon me Radoiçiqin

Hovenier: Çështja e përgjegjësisë për sulmin në veri të Kosovës nuk përfundon me Radoiçiqin

Prishtinë, 4 tetor 2023 (MIA) - Ambasadori i Shteteve të bashkuara të Amerikës në Kosovë, Xhefr...

Hovenier u takua me përfaqësues të serbëve të Kosovës të cilët janë opozitë të Listës serbe

Hovenier u takua me përfaqësues të serbëve të Kosovës të cilët janë opozitë të Listës serbe

Prishtinë, 22 gusht 2023 (MIA) - Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në prishtinl, Xhefri...

Hovenier: SHBA-ja e shqetësuar për shkak të faktit se Qeveria e Kosovës nuk ndërmerr masa konkrete për shtensionimin e situatës në veri

Hovenier: SHBA-ja e shqetësuar për shkak të faktit se Qeveria e Kosovës nuk ndërmerr masa konkrete për shtensionimin e situatës në veri

Prishtinë, 30 qershor 2023 (MIA) - Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Xhefri Hovenier deklaroi se Uashi...

Hovenier: Situata në veri të Kosovës është thellësisht shqetësuese

Hovenier: Situata në veri të Kosovës është thellësisht shqetësuese

Prishtinë, 29 maj 2023 (MIA) - Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Xhefri Hovenier ka deklaruar se situa...

SHBA-ja dënon aksionin e policisë në veri

SHBA-ja dënon aksionin e policisë në veri

Prishtinë, 16 maj 2023 (MIA)- Ambasadori i SHBA-së në Prishtinë, Xhefri Hovenier ka dënuar veprimin...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR