• e hënë, 20 maj 2024
Rivotim në shtatë vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore të mërkurën

Rivotim në shtatë vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore të mërkurën

 Shkup, 20 maj 2024 (MIA)  - Rivotim në shtatë vendvotimet në njësinë e pestë dhe të gjash...

Dashtevski: Jemi gati për zgjedhjet e ardhshme, presim që rezultatet fillestare të jenë më 8 maj para mesnate

Dashtevski: Jemi gati për zgjedhjet e ardhshme, presim që rezultatet fillestare të jenë më 8 maj para mesnate

 Shkup, 2 maj 2024 (MIA)  - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve është gati për zgjedhjet e ar...

KSHZ-ja nuk e pranoi ankesën për votimin në Likovë

KSHZ-ja nuk e pranoi ankesën për votimin në Likovë

Shkup, 29 prill 2024 (MIA) - Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot në mbledhje vendosi të mos...

KSHZ-ja pas mbi 80 % të votave të numëruara: Gordana Siljanovska Davkova - 39,82 %, Stevo Pendarovski - 19,42 %, Bujar Osmani - 14.28%

KSHZ-ja pas mbi 80 % të votave të numëruara: Gordana Siljanovska Davkova - 39,82 %, Stevo Pendarovski - 19,42 %, Bujar Osmani - 14.28%

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Rezultatet e para që Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) i publikon...

KSHZ: Rezultatet e para jozyrtare KSHZ-ja do t'i komunikojë rreth mesnatës

KSHZ: Rezultatet e para jozyrtare KSHZ-ja do t'i komunikojë rreth mesnatës

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Rezultatet fillestare jozyrtare nga rrethi i parë në Zgjedhjet presiden...

Hapen vendvotimet, të drejtë vote kanë 1.814.317 qytetarë

Hapen vendvotimet, të drejtë vote kanë 1.814.317 qytetarë

 Shkup, 24 prill 2024 (MIA)  - Në orën 7 filloi votimi për raundin e parë të zgjedhjeve të...

KSHZ: Përfundoi votimi në institucionet ndëshkimore, të sëmurëve dhe të shpërngulurve, në diasporë ende votohet

KSHZ: Përfundoi votimi në institucionet ndëshkimore, të sëmurëve dhe të shpërngulurve, në diasporë ende votohet

Shkup, 23 prill 2024 (MIA) - Me të drejtë vote në Zgjedhjet presidenciale 2024 në Listën zgjedhore t...

Dashtevski: Votimi kaloi qetë, jehona në diasporë deri në ora 17 rreth 50 për qind

Dashtevski: Votimi kaloi qetë, jehona në diasporë deri në ora 17 rreth 50 për qind

Shkup, 23 prill 2024 (MIA) - Kryetari i Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ), Aleksandar Dashte...

KSHZ: Nuk jemi kompetent për njoftimin e mediave gjatë kohës së heshtjes zgjedhore

KSHZ: Nuk jemi kompetent për njoftimin e mediave gjatë kohës së heshtjes zgjedhore

Shkup, 22 prill 2024 (MIA) - Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot kumtoi se në pajtim me Kodin Zg...

Nga Manastiri filloi shpërndarja e materialit të besueshëm votues, nesër shpërndarja e pajisjeve për identifikim biometrik

Nga Manastiri filloi shpërndarja e materialit të besueshëm votues, nesër shpërndarja e pajisjeve për identifikim biometrik

Shkup, 21 prill 2024 (MIA) - Sot herët në mëngjes nga shtypshkronja "Kiro Dandaro" në Manastir,...

Nënshkruhet Kodi për zgjedhje korrekte dhe demokratike parlamentare - ndarja e fondeve për marketing politik është problemi kryesor i partive më të vogla (PLT)

Nënshkruhet Kodi për zgjedhje korrekte dhe demokratike parlamentare - ndarja e fondeve për marketing politik është problemi kryesor i partive më të vo...

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Përfaqësues të partive politike dhe koalic...

Nënshkruhet Kodi për zgjedhje korrekte dhe demokratike parlamentare

Nënshkruhet Kodi për zgjedhje korrekte dhe demokratike parlamentare

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Përfaqësues të partive politike dhe koalicionit, sot në Sallën e krista...

Nënshkrim i Kodeksit për zgjedhje korrekte dhe demokratike për Zgjedhjet për deputetë

Nënshkrim i Kodeksit për zgjedhje korrekte dhe demokratike për Zgjedhjet për deputetë

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Përfaqësues të parashtruesve të listave pë...

Të pamundurit dhe të sëmurët mund të paraqiten për votim në zgjedhjet presidenciale

Të pamundurit dhe të sëmurët mund të paraqiten për votim në zgjedhjet presidenciale

Shkup, 16 prill 2024 (MIA) - Personat e pamundur dhe të sëmurë deri në mesnatë mund të paraqite...

KSHZ-ja e përcaktoi renditjen e listave të kandidatëve për zgjedhje

KSHZ-ja e përcaktoi renditjen e listave të kandidatëve për zgjedhje

Shkup, 12 prill 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) pasditen e sotme, në kuadër të sean...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR