• e hënë, 15 korrik 2024
Siljanovska Davkova: Marrëveshja e Prespës është fakt juridik dhe realitet, do ta respektoj

Siljanovska Davkova: Marrëveshja e Prespës është fakt juridik dhe realitet, do ta respektoj

 Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova deklaroi se Marrëveshja e P...

Siljanovska Davkova e kryeson delegacionin shtetëror-kishtar në Romë dhe Vatikan në shënimin e Ditës së Kirilit dhe Metodit

Siljanovska Davkova e kryeson delegacionin shtetëror-kishtar në Romë dhe Vatikan në shënimin e Ditës së Kirilit dhe Metodit

 Romë, 22 maj 2024 (MIA)  - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova e kryeson delegacionin...

"Euroaktiv": KE-ka u bëri thirrje Shkupit dhe Athinës që t'i përmbahen Marrëveshjes së Prespës

 Shkup, 20 maj 2024 (MIA) - Zëdhënësi i Komisionit Evropian në një deklaratë për "Euraktiv" tho...

Inaugurimi i presidentes së re Gordana Siljanovska Davkova

Inaugurimi i presidentes së re Gordana Siljanovska Davkova

Shkup, 12 maj 2024 (MIA) - Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Ve...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR