• e shtunë, 22 qershor 2024
Takim i presidentes Siljanovska Davkova me ambasadorin hungarez Klajn

Takim i presidentes Siljanovska Davkova me ambasadorin hungarez Klajn

Shkup, 18 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot ka realizuar takim m...

Presidentja Siljanovska Davkova do të marrë pjesë në Samitin për paqe në Ukrainë

Presidentja Siljanovska Davkova do të marrë pjesë në Samitin për paqe në Ukrainë

Shkup, 15 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova, me ftesë të presidentes...

Deklarata e djeshme e presidentes Siljanovska Davkova në fokus të mediave greke

Deklarata e djeshme e presidentes Siljanovska Davkova në fokus të mediave greke

Athinë, 14 qershor 2024 (MIA) - Deklarata e presidentes Gordana Si...

Siljanovska Davkova: Rajoni nuk ka nevojë për retorikë të zhveshur të BE-së, por logjikë të qëndrueshme të BE-së, jo për t'u bllokuar, por për të bashkëpunuar dhe mbështetur

Siljanovska Davkova: Rajoni nuk ka nevojë për retorikë të zhveshur të BE-së, por logjikë të qëndrueshme të BE-së, jo për t'u bllokuar, por për të bash...

Shkup, 14 qershor 2024 (MIA) - Ne kemi përgjegjësi të përbashkët për të kontribuar në ruajtjen e paq...

Siljanovska Davkova:  Ka lodhje nga zgjerimi, por ende më e madhe është nga pritja, BE-ja duhet ta përfshijë Ballkanin Perëndimor

Siljanovska Davkova: Ka lodhje nga zgjerimi, por ende më e madhe është nga pritja, BE-ja duhet ta përfshijë Ballkanin Perëndimor

Shkup, 13 qershor 2024 (MIA) - Jemi të vetëdijshëm se ka lodhje nga zgjerimi, por ka lodhje edhe më...

Takimi i presidentes Siljanovska Davkova me ministrin e Punëve të Jashtme të Turqisë, Hakan Fidan

Takimi i presidentes Siljanovska Davkova me ministrin e Punëve të Jashtme të Turqisë, Hakan Fidan

Shkup, 13 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot në Shkup realizoi ta...

Takim i presidentes Siljanovska Davkova me Barbara Rambusek, drejtore për inkluzivitet gjinor dhe ekonomik në BERZH

Takim i presidentes Siljanovska Davkova me Barbara Rambusek, drejtore për inkluzivitet gjinor dhe ekonomik në BERZH

Shkup, 12 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot në Berlin në margjinat e...

Siljanovska Davkova e ka nënshkruar dekretin për Ligjin për riorganizimin e administratës shtetërore

Siljanovska Davkova e ka nënshkruar dekretin për Ligjin për riorganizimin e administratës shtetërore

Shkup, 9 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova e ka nënshkruar dekretin...

Siljanovska Davkova në ngjarjen me rastin e Ditës së Evropës: Duhet të nisemi  me reforma thelbësore dhe serioze, dalje nuk kemi

Siljanovska Davkova në ngjarjen me rastin e Ditës së Evropës: Duhet të nisemi me reforma thelbësore dhe serioze, dalje nuk kemi

Shkup, 4 qershor 2024 (MIA) - Duhet të nisemi me reforma thelbësor...

Siljanovska Davkova: BE-ja është unitet i diversitetit, meritojmë të jemi të respektuar si të gjithë të tjerët

Siljanovska Davkova: BE-ja është unitet i diversitetit, meritojmë të jemi të respektuar si të gjithë të tjerët

Shkup, 4 qershor 2024 (MIA) - Bashkimi Evropian është unitet i diversit...

Siljanovska Davkova mori ftesë nga homologia e Zvicrës, Amherd për pjesëmarrje  në Samitin e Paqes në Ukrainë

Siljanovska Davkova mori ftesë nga homologia e Zvicrës, Amherd për pjesëmarrje në Samitin e Paqes në Ukrainë

Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot i priti ambasadoren e Ukrainë...

Siljanovska Davkova: Nga Matarella kërkova garanci për integrimet evropiane

Siljanovska Davkova: Nga Matarella kërkova garanci për integrimet evropiane

Romë, 24 maj 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot në Romë në takimin me homologu...

Mickoski: Nga Greqia prisja urime, jo

Mickoski: Nga Greqia prisja urime, jo "muskuj politikë", bëj thirrje për marrëdhënie të mira fqinjësore dhe miqësore

Shkup, 16 maj 2024 (MIA) - Betimi i presidentes Gordana Siljanovska Davkova ishte i denjë, prisja nj...

Presidentja do t'i përmbahet përdorimit zyrtar të emrit kushtetues, në paraqitjet publike ka të drejtë personale për vetëvendosje, thonë nga kabineti i Siljanovska Davkovës

Presidentja do t'i përmbahet përdorimit zyrtar të emrit kushtetues, në paraqitjet publike ka të drejtë personale për vetëvendosje, thonë nga kabineti...

Shkup, 13 maj 2024 (MIA) - Presidentja e Maqedonisë, Gordana Siljanovska Davkova në paraqitjet e saj...

Micotakis: Nismë provokuese, e paligjshme dhe e palejueshme nga presidentja e re e Maqedonisë së Veriut

Micotakis: Nismë provokuese, e paligjshme dhe e palejueshme nga presidentja e re e Maqedonisë së Veriut

Athinë, 13 maj 2024 (MIA) - Të paligjshme, të palejueshme dhe provokuese, e karakterizoi kryeministr...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR