• e mërkurë, 24 korrik 2024
Eurodeputetët e rinj kanë filluar punën, kandidatët për kryetar të PE-së kanë prezantuar qëndrimet e tyre

Eurodeputetët e rinj kanë filluar punën, kandidatët për kryetar të PE-së kanë prezantuar qëndrimet e tyre

Strasburg, 16 korrik 2024 (MIA) - Eurodeputetët e sapozgjedhur sot kanë filluar punën në Strasburg -...

LSDM: Filipçe, Petrovska, Despotovski dhe Bajdevski kandidatë të konfirmuar për kryetarë të partisë

LSDM: Filipçe, Petrovska, Despotovski dhe Bajdevski kandidatë të konfirmuar për kryetarë të partisë

Shkup, 7 qershor 2024 (MIA) - LSDM-ja sot kumtoi se Komisioni qendror zgjedhor i partisë i ka s...

Bytyqi: Nuk do të kandidoj për kryetar të LSDM-së, me qëllim të parandaloj fragmentimin e mëtejshëm të anëtarësimit

Bytyqi: Nuk do të kandidoj për kryetar të LSDM-së, me qëllim të parandaloj fragmentimin e mëtejshëm të anëtarësimit

Shkup, 6 qershor 2024 (MIA) - Fatmir Bytyqi, deputet dhe anëtar i LSDM-së, publikoi në Fejsbuk se nu...

Filipçe e dorëzoi kandidaturën për kryetar të LSDM-së,  njoftoi se nëse zgjidhet do të punojë me përkushtim dhe në ndryshime pozitive në parti

Filipçe e dorëzoi kandidaturën për kryetar të LSDM-së, njoftoi se nëse zgjidhet do të punojë me përkushtim dhe në ndryshime pozitive në parti

Shkup, 5 qershor 2024 (MIA) - Ish ministri i Shëndetësisë dhe deputet a...

Kandidatura për lider të LSDM-së do të parashtrojnë Filipçe, Petrovska dhe Despotovski

Kandidatura për lider të LSDM-së do të parashtrojnë Filipçe, Petrovska dhe Despotovski

Shkup, 5 qershor 2024 (MIA) - Kandidatura për kryetar të LSDM-së gjatë ditës së sotme pritet të...

Gjykata kushtetuese edhe në raundin e tetë nuk arriti të zgjedh kryetar

Gjykata kushtetuese edhe në raundin e tetë nuk arriti të zgjedh kryetar

Shkup, 3 qershor 2024 (MIA) - Gjykata kushtetuese nuk arriti të zg...

Mishell: Këshilli Evropian është i detyruar të emërojë kryetarin e ardhshëm të KE-së deri në fund të qershorit

Mishell: Këshilli Evropian është i detyruar të emërojë kryetarin e ardhshëm të KE-së deri në fund të qershorit

Bruksel, 3 qershor 2024 (MIA) - Kryetari i Këshillit Evropian, Sharll Mishell, paralajmëroi se fillo...

Tentativë e re e Gjykatës Kushtetuese për zgjedhje të kryetarit

Tentativë e re e Gjykatës Kushtetuese për zgjedhje të kryetarit

Shkup, 3 qershor 2024 (MIA) - Në Gjykatën Kushtetuese sot duhet të mbahet vazhdimi i seancës për zgj...

Vazhdon seanca për zgjedhjen e kryetarit të Gjykatës Kushtetuese

Vazhdon seanca për zgjedhjen e kryetarit të Gjykatës Kushtetuese

Shkup, 31 maj 2024 (MIA) - Pas katër përpjekjeve të djeshme të pasukseshme për zgjedhjen e kryetarit...

Pas katër tentativave të pasuksesshme, seanca për zgjedhjen e kryetarit të Gjykatës Kushtetuese vazhdon nesër

Pas katër tentativave të pasuksesshme, seanca për zgjedhjen e kryetarit të Gjykatës Kushtetuese vazhdon nesër

Shkup, 30 maj 2024 (MIA) - Pas katër tentativave të pasuksesshme për zgjedhjen e kryetarit të Gjykat...

Zgjedhje e kryetarit të ri të Gjykatës Kushtetuese

Zgjedhje e kryetarit të ri të Gjykatës Kushtetuese

Shkup, 30 maj 2024 (MIA) - Në Gjykatën Kushtetuse sot me fillim në orën 10 do të mbahet seancë për z...

Kacarska: Nuk do të propozoj asnjë kandidat për kryetar të Gjykatës Kushtetuese

Kacarska: Nuk do të propozoj asnjë kandidat për kryetar të Gjykatës Kushtetuese

Shkup, 29 maj 2024 (MIA) - Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Dobrilla Kacarska, sonte tha se nuk do...

Kryetarja e Parlamentit shqiptar, Lindita Nikolla, ia uroi zgjedhjen Gashit

Kryetarja e Parlamentit shqiptar, Lindita Nikolla, ia uroi zgjedhjen Gashit

Tiranë, 29 maj 2024 (MIA) - Kryetarja e Parlamentit shqiptar, Lindita Nikolla, ia uroi zgjedhjen Afr...

Kacarska do bëjë një pasqyrim për mandatin presidencial në Gjykatën Kushtetuese, deri në fund të muajit do të dihet pasardhësi i saj

Kacarska do bëjë një pasqyrim për mandatin presidencial në Gjykatën Kushtetuese, deri në fund të muajit do të dihet pasardhësi i saj

Shkup, 28 maj 2024 (MIA) - Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Dobrilla Kacarska, sot në konferencë pë...

Kacarska do bëjë një pasqyrim për mandatin presidencial në Gjykatën Kushtetuese, deri në fund të muajit  do t dihet pasardhësi i saj

Kacarska do bëjë një pasqyrim për mandatin presidencial në Gjykatën Kushtetuese, deri në fund të muajit do t dihet pasardhësi i saj

Shkup, 28 maj 2024 (MIA) - Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Dobrilla Kacarska, nesër në orën 1...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR