• e enjte, 25 korrik 2024
U zgjodh Qeveria e re kryetar i së cilës është Hristian Mickoski

U zgjodh Qeveria e re kryetar i së cilës është Hristian Mickoski

Shkup, 23 qershor 2024 (MIA) - Kuvendi sonte me 77 vota “për”, dhe 22 vota “kundër” e votuan Qeverin...

Mbledhja për zgjedhjen e qeverisë së re vazhdon pas orës 21

Mbledhja për zgjedhjen e qeverisë së re vazhdon pas orës 21

Shkup, 23 qershor 2024 (MIA) - Me kërkesë të koordinuesit të grupit të deputetëve të Frontit ev...

Gashi pret qeveri të re deri nga mesi i qershorit

Gashi pret qeveri të re deri nga mesi i qershorit

Shkup, 13 maj 2024 (MIA) - Afrim Gashi, një nga liderët e koalicionit VLEN, pret që vendi të ke...

AVAJA, parti e re politike e romëve

AVAJA, parti e re politike e romëve

Shkup, 3 prill 2024 (MIA) - Në skenën politike të Maqedonisë së Veriut së fundmi ka parti të re të r...

Në Kuvend mbledhja e re e fundit e kësaj përbërje parlamentare, në rend dite Deklarata për përvjetorin e NATO-s

Në Kuvend mbledhja e re e fundit e kësaj përbërje parlamentare, në rend dite Deklarata për përvjetorin e NATO-s

Shkup, 28 mars 2024 (MIA) - Kuvendi sot do ta fillojë mbledhjen e re të...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR