• e hënë, 22 korrik 2024
Kryetarja e BERZH Odil Reno-Baso nesër për vizitë në Maqedoninë e Veriut

Kryetarja e BERZH Odil Reno-Baso nesër për vizitë në Maqedoninë e Veriut

Shkup, 21 korrik 2024 (MIA) - Kryetarja e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), Odil...

Daçiqi dërgoi zjarrfikës dhe helikopterin Ka-32 në Maqedoninë e Veriut

Daçiqi dërgoi zjarrfikës dhe helikopterin Ka-32 në Maqedoninë e Veriut

Beograd, 16 korrik 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri i Serbisë dhe ministri i Punëve të Brendshme, I...

Borel: Duam ta shohim Maqedoninë e Veriut si përparon drejt BE-së

Borel: Duam ta shohim Maqedoninë e Veriut si përparon drejt BE-së

Bruksel, 12 korrik 2024 (MIA) - Duam ta shohim Maqedoninë e Veriut se si përparon në procesin e anët...

Micotakis: Greqia nuk do t'i zbulojë armët që i ka në dispozicion nëse vendi fqinj vazhdon me taktikën aktuale

Micotakis: Greqia nuk do t'i zbulojë armët që i ka në dispozicion nëse vendi fqinj vazhdon me taktikën aktuale

Athinë, 12 korrik 2024 (MIA) - Greqia në këtë moment nuk do t'i zbulojë armët që i ka në dispozicion...

Glavçev: Shkupi dhe Sofja duhet të punojnë në uljen e tensioneve

Glavçev: Shkupi dhe Sofja duhet të punojnë në uljen e tensioneve

 Uashington, 10 korrik 2024 (MIA) - Në takimin e djeshëm me kryeministrin e Ma...

Llorkovski për MIA-n: Maqedonia e Veriut nga mesi i rrugës drejt integrimit të plotë energjetik me BE-në, nevojitet strategji për dekarbonizim

Llorkovski për MIA-n: Maqedonia e Veriut nga mesi i rrugës drejt integrimit të plotë energjetik me BE-në, nevojitet strategji për dekarbonizim

Shkup, 9 korrik 2024 (MIA) – Maqedonia e Veriut është në mes të rrugës drejt integrimit të plotë ene...

Amiras: Nga pala greke nuk është planifikuar takim i Micotakisit me Mickoskin

Amiras: Nga pala greke nuk është planifikuar takim i Micotakisit me Mickoskin

Athinë, 9 korrik 2024 (MIA) - Qëndrimi se çështja me “shkeljen e Marrëveshjes së Prespës nga shteti...

Shalenberg: Procesi i integrimit duhet të fokusohet në miratimin e legjislacionit evropian, ndërsa çështjet dypalëshe duhet të trajtohen veçmas

Shalenberg: Procesi i integrimit duhet të fokusohet në miratimin e legjislacionit evropian, ndërsa çështjet dypalëshe duhet të trajtohen veçmas

Athinë, 5 korrik 2024 (MIA) - Procesi i integrimit në BE duhet të përqë...

Banka Botërore: Maqedonia e Veriut duhet të zbatojë reforma për t'u përballur me kërcënimet që lidhen me ndryshimet klimatike

Banka Botërore: Maqedonia e Veriut duhet të zbatojë reforma për t'u përballur me kërcënimet që lidhen me ndryshimet klimatike

Shkup, 1 korrik 2024 (MIA) -  Maqedonia e Veriut, si dhe vend...

Nimic: BE-ja bëri gabim historik që nuk e lëvizi shpejtë anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në Union

Nimic: BE-ja bëri gabim historik që nuk e lëvizi shpejtë anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në Union

Athinë, 29 qershor 2024 (MIA) - Bashkimi Evropian bëri gabim historik që e shtyu procesin e anëtarës...

Micotakis e informoi Këshillin Evropian për

Micotakis e informoi Këshillin Evropian për "shkeljen e drejtpërdrejtë të Marrëveshjes së Prespës nga presidentja dhe kryeministri i Maqedonisë së Ver...

Athinë, 28 qershor 2024 (MIA) - Kryeministri grek Kirjakos Micotakis gjatë mbledhjes së djeshme të K...

Gllavçev: Do t'ua përkujtoj liderëve evropianë se cilat janë kushtet për pranimin e Maqedonisë së Veriut në BE

Gllavçev: Do t'ua përkujtoj liderëve evropianë se cilat janë kushtet për pranimin e Maqedonisë së Veriut në BE

Bruksel, 27 qershor 2024 (MIA) - Pres që Maqedonia e Veriut t'i respektojë marrëveshjet dhe rikujtoj...

Sijarto: Hungaria do ta përshpejtojë zgjerimin e BE-së në Ballkanin Perëndimor

Sijarto: Hungaria do ta përshpejtojë zgjerimin e BE-së në Ballkanin Perëndimor

Paris, 26 qershor 2024 (MIA) - Shefi i diplomacisë hungareze Peter Sijarto sot deklaroi se gjatë kry...

Micotakis: I paralajmërojmë fqinjët tanë verior- nuk e keni nisur mirë, ndaloni të bëni llogari pa hanxhiun

Micotakis: I paralajmërojmë fqinjët tanë verior- nuk e keni nisur mirë, ndaloni të bëni llogari pa hanxhiun

Athinë, 26 qershor 2024 (MIA) - Mesazh dhe paralajmërim për Shkupin dhe Tiranën dërgoi kryeministri...

Cipras: BE-ja dhe bashkësia ndërkombëtare duhet të shprehin qartë pasojat e mosrespektimit të Marrëveshjes së Prespës

Cipras: BE-ja dhe bashkësia ndërkombëtare duhet të shprehin qartë pasojat e mosrespektimit të Marrëveshjes së Prespës

Athinë, 25 qershor 2024 (MIA) - BE-ja dhe bashkësia ndërkombëtare duhet t'i bëjnë të qarta pasojat q...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR