• e hënë, 20 maj 2024
QMK: Tre zjarre në qiell të hapur, apel për kujdes për shkak të jostabilitetit meteorologjik

QMK: Tre zjarre në qiell të hapur, apel për kujdes për shkak të jostabilitetit meteorologjik

Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - Tre zjarre në qiell të hapur janë evidentuar në 24 orët e kaluara, informo...

QMK: Nëntë zjarre të ambient të hapur, dy janë ende aktive

QMK: Nëntë zjarre të ambient të hapur, dy janë ende aktive

 Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit ka pasur nëntë zjarre në ambient të hapur, dy...

Seminar: Për 23 vite në vend janë djegur 2 495 835 metra kub pyje

Seminar: Për 23 vite në vend janë djegur 2 495 835 metra kub pyje

Shkup, 28 mars 2024 (MIA) - Frekuenca dhe intensiteti i zjarreve në nivel rajonal po rritet graduali...

QMK: Dy zjarre në vend të hapur gjatë 24 orëve të fundit, 1.853 thirrje në 112

QMK: Dy zjarre në vend të hapur gjatë 24 orëve të fundit, 1.853 thirrje në 112

Shkup, 28 mars 2024 (MIA) - Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar d...

QMK: Nuk raportohen zjarre në ambiente të hapura në 24 orët e fundit, 1, 858 thirrje në 112

QMK: Nuk raportohen zjarre në ambiente të hapura në 24 orët e fundit, 1, 858 thirrje në 112

Shkup, 26 mars 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit nuk janë regjistruar zj...

QMK: Vetëm një zjarr në ambient të hapur, 2.032 thirrje në 112 në 24 orët e fundit

QMK: Vetëm një zjarr në ambient të hapur, 2.032 thirrje në 112 në 24 orët e fundit

Shkup, 15 mars 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit ishte raportuar vetëm n...

QMK-ja: Shtatë zjarre në ambient të hapur, apel për mirëmbajtjen e pastrimit të kanaleve kulluese

QMK-ja: Shtatë zjarre në ambient të hapur, apel për mirëmbajtjen e pastrimit të kanaleve kulluese

Shkup, 12 mars 2024 (MIA) - Shtatë zjarre në ambiente të hapura janë regjistruar në vend në 24 orët...

QMK: Katër zjarre në ambient të hapur në 24 orët e fundit, të mos digjet bimësi dhe të pastrohen kanalet

QMK: Katër zjarre në ambient të hapur në 24 orët e fundit, të mos digjet bimësi dhe të pastrohen kanalet

Shkup, 8 mars 2024 (MIA) - Qendra për menaxhim me kriza (QMK) ka bërë t...

QMK: Shtatë zjarre në ambient të hapur gjatë natës së kaluar, është hequr rreziku nga klori i derdhur në stacionin e filtrit

QMK: Shtatë zjarre në ambient të hapur gjatë natës së kaluar, është hequr rreziku nga klori i derdhur në stacionin e filtrit

Shkup, 5 mars 2024 (MIA) - Qendra për Menaxhimin e Krizave (QMK) informoi se në vend në 24 orët e fundit ka pasur gji...

QMK: Dhjetë zjarre në ambient të hapur gjatë 24 orëve të kaluara, aktiv zjarri në komunën Makedonski Brod

QMK: Dhjetë zjarre në ambient të hapur gjatë 24 orëve të kaluara, aktiv zjarri në komunën Makedonski Brod

Shkup, 4 mars 2024 (MIA) - Qendra për menaxhim me kriza (QMK) informoi...

QMK: Gjithsej 13 zjarre në ambient të hapur në 24 orët e fundit

QMK: Gjithsej 13 zjarre në ambient të hapur në 24 orët e fundit

 Shkup, 29 shkurt 2024 (MIA) - Gjatë 24 orëve zjarrfikësit   kanë shuar 13 zjarre në ambie...

QMK: Gjithsej nëntë zjarre në ambient të hapur në 24 orët e fundit

QMK: Gjithsej nëntë zjarre në ambient të hapur në 24 orët e fundit

Shkup, 27 shkurt 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit ka pasur gjithsej nëntë zjarre në ambient të hapur...

QMK: Në shkurt ka pasur gjithsej 448 zjarre në qiell të hapur

QMK: Në shkurt ka pasur gjithsej 448 zjarre në qiell të hapur

Shkup, 25 shkurt 2024 (MIA) - Nga Qendra për menaxhim me kriza sot informojnë se në muajin shkurt, p...

QMK: Gjithsej 28 zjarre në vende të hapura gjatë 24 orëve të fundit, një ende aktiv

QMK: Gjithsej 28 zjarre në vende të hapura gjatë 24 orëve të fundit, një ende aktiv

Shkup, 23 shkurt 2024 (MIA) - Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 28 zjarre në vende të hapura...

QMK: Zjarr aktiv në Kitkë, në 24 orët e fundit janë shuar 22 zjarre

QMK: Zjarr aktiv në Kitkë, në 24 orët e fundit janë shuar 22 zjarre

Shkup, 18 shkurt 2024 (MIA) - Qendra për Menaxhimin e Krizave (QMK) njofton se mëngjesin e sotëm në...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR