• e enjte, 25 korrik 2024
U ndanë çmimet gazetareske nga konkursi në temë

U ndanë çmimet gazetareske nga konkursi në temë "Menaxhimi me ndotjen e ajrit"

Shkup, 31 janar 2024 (MIA) - Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM)...

MMJPH: Hyjnë në fuqi rekomandimet dhe masat për tejkalimin e pragut të alarmit të grimcave të pezulluara PM 10 në Kërçovë

MMJPH: Hyjnë në fuqi rekomandimet dhe masat për tejkalimin e pragut të alarmit të grimcave të pezulluara PM 10 në Kërçovë

Shkup, 25 janar 2024 (MIA) - Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor informoi se hyj...

Shumica e automobilave në BE lëshojnë sasi të njëjtë të dioksid karbonit si para 12 viteve

Shumica e automobilave në BE lëshojnë sasi të njëjtë të dioksid karbonit si para 12 viteve

Bruksel, 25 janar 2024 (MIA) - Shumica e automobilave në Bashkimin Evropian lëshojnë sasi të njëjtë...

Zvogëlohen ditët me ajër të ndotur të vitit në Tetovë, por numri edhe më tej është mbi kufijtë e lejuar

Zvogëlohen ditët me ajër të ndotur të vitit në Tetovë, por numri edhe më tej është mbi kufijtë e lejuar

Tetovë, 9 janar 2024 (MIA) - Gjatë vitit 2023 ka pasur 89 ditë me ajër të ndotur, gjegjësisht tejkal...

Stojkovski: Qytetarë të pandërgjegjshëm për momentin janë shkaktarët kryesor të ndotjes së ajrit

Stojkovski: Qytetarë të pandërgjegjshëm për momentin janë shkaktarët kryesor të ndotjes së ajrit

Shkup, 5 janar 2024 (MIA) - Për momentin nuk ka ndotës të mëdhenj që shkaktojnë ndotje të ajrit. “Çi...

Shukova: Komunat t'i zbatojnë masat kundër ndotjes së ajrit, Qeveria do të ndihmojë për ndryshimin e sistemit për ngrohje

Shukova: Komunat t'i zbatojnë masat kundër ndotjes së ajrit, Qeveria do të ndihmojë për ndryshimin e sistemit për ngrohje

Shkup, 3 janar 2024 (MIA)  - Analizat janë publike dhe tregojnë se...

Mexhiti: Numër dyshifror i ilaçeve të reja në listën pozitive shumë shpejtë

Mexhiti: Numër dyshifror i ilaçeve të reja në listën pozitive shumë shpejtë

Shkup, 27 dhjetor 2023 (MIA) - Numër dyshifror të ilaçeve të reja në listën pozitive shumë shpejtë,...

MMJPH: Hyjnë në fuqi rekomandimet dhe masat për tejkalimin e pragut të alarmimit të grimcave të suspenduara PM 10 në Shkup

MMJPH: Hyjnë në fuqi rekomandimet dhe masat për tejkalimin e pragut të alarmimit të grimcave të suspenduara PM 10 në Shkup

Shkup, 27 dhjetor 2023 (MIA) - Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor sot informoi...

Arsovska: Ndërmarrim masa kundër ndotjes, por nevojitet përfshirja e të gjitha institucioneve e prekura

Arsovska: Ndërmarrim masa kundër ndotjes, por nevojitet përfshirja e të gjitha institucioneve e prekura

Shkup, 25 dhjetor 2023 (MIA)  -  Kompetencat dhe resurset e Qytetit të Shkupit për përball...

Sarajeva sot përsëri qyteti me ajrin më të ndotur në botë

Sarajeva sot përsëri qyteti me ajrin më të ndotur në botë

Sarajevë, 19 dhjetor 2023 (MIA) - Sarajeva sot përsëri ka arritur në krye të listës së qyteteve me n...

Pakistani ka shpallur gjendje të jashtëzakonshme për shkak të ajrit të ndotur

Pakistani ka shpallur gjendje të jashtëzakonshme për shkak të ajrit të ndotur

Lahore, 7 nëntor 2023 (MIA) - Autoritetet pakistaneze sot shpallën "gjendje të jashtëzakonshme" në q...

Dhjetëra qytete evropiane kërkojnë masa më të rrepta kundër emetimeve të gazit nga automjetet

Dhjetëra qytete evropiane kërkojnë masa më të rrepta kundër emetimeve të gazit nga automjetet

Bruksel, 10 tetor 2023 (MIA) - Dhjetëra qytete të mëdha evropiane, duke përfshirë Parisin, Romën dhe...

Ndotja e ajrit është e lidhur me rezistencës e rritur ndaj antibiotikëve gjë që kërcënon shëndetin e njeriut

Ndotja e ajrit është e lidhur me rezistencës e rritur ndaj antibiotikëve gjë që kërcënon shëndetin e njeriut

9 gusht 2023 Guardian - Londër Ndotja e ajrit rrit rezistencën ndaj...

MMJPH: Koncentrimet e larta të PM10 dhe PM2,5 në stacionin matës

MMJPH: Koncentrimet e larta të PM10 dhe PM2,5 në stacionin matës "Veles 2" janë si rezultat aktiviteteve ndërtimore

Shk...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR