• e shtunë, 22 qershor 2024
Në pjesët perëndimore të shtetit, në vendet më të larta reshje të borës, tash për tash nuk paraqesin problem për zhvillimin e trafikut

Në pjesët perëndimore të shtetit, në vendet më të larta reshje të borës, tash për tash nuk paraqesin problem për zhvillimin e trafikut

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerje, nëpër rrugë t...

Trafiku zhvillohet pa pengesa nëpër rrugë të lagështa

Trafiku zhvillohet pa pengesa nëpër rrugë të lagështa

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerje, nëpër r...

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pandërprerë, nëpër rrugë të thata.

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pandërprerë, nëpër rrugë të thata.

Shkup, 11 mars 2024 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pandërprerë, nëpër rrug...

Komunikacioni në rrugët shtetërore në kushte dimërore dhe nëpër rrugë të lagështa

Komunikacioni në rrugët shtetërore në kushte dimërore dhe nëpër rrugë të lagështa

Shkup, 14 janar 2024 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pandërprerë në kushte dim...

Komunikacioni zhvillohet në rrugë të lagështa

Komunikacioni zhvillohet në rrugë të lagështa

Shkup, 4 janar 2024 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet në kushte dimërore, nëpër...

Komunikacioni po zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë të lagështa

Komunikacioni po zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë të lagështa

Shkup, 8 dhjetor 2023  Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet pa pengesa, nëpër...

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pa ndërprerje,  nëpër rrugë kryesisht të lagështa

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pa ndërprerje, nëpër rrugë kryesisht të lagështa

Shkup, 18 nëntor 2023 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerë, kryesis...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR