• e mërkurë, 29 maj 2024

Në pjesët perëndimore të shtetit, në vendet më të larta reshje të borës, tash për tash nuk paraqesin problem për zhvillimin e trafikut

Në pjesët perëndimore të shtetit, në vendet më të larta reshje të borës, tash për tash nuk paraqesin problem për zhvillimin e trafikut

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerje, nëpër rrugë të lagështa. Në pjesët perëndimore të shtetit, në vendet më të larta vërehen reshje të borës, por tash për tash nuk paraqet problem për zhvillimin e trafikut. 

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon shpejtësi e adaptuar e lëvizjes, respektimin e sinjaleve të vendosura të komunikacionit e veçanërisht drejtim të kujdesshëm të automjetit, posaçërisht në rrugët nëpër gryka malore dhe lugina të lumenjve ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për akset rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.  mb/

QËNDRONI TË LIDHUR