• e martë, 16 prill 2024
Në Sudan nuk respektohet ndërprerja e zjarrit

Në Sudan nuk respektohet ndërprerja e zjarrit

Kartum, 19 prill 2023 (MIA) – Luftimet në kryeqytetin e Sudanit vazhduan edhe pas orës 18 edhe kraha...

Trençevska: Do të kyçemi në përgatitjen e ligjit për punë jashtë orarit, është duke u biseduar për kufirin e sipërm

Trençevska: Do të kyçemi në përgatitjen e ligjit për punë jashtë orarit, është duke u biseduar për kufirin e sipërm

Shkup, 19 prill 2023 (MIA) -  Ministria e Punës dhe Politikës Sociale do të k...

Vdes një punëtor i ndërtimtarisë në Kavadar

Vdes një punëtor i ndërtimtarisë në Kavadar

Kavadar, 19 prill 2023 (MIA) - Një punëtor ndërtimtarie ka...

Berbok: Kina po zhvillon politikë të jashtme

Berbok: Kina po zhvillon politikë të jashtme "agresive" dhe po ndërmerr veprime "represive"

Berlin, 19 prill 2023 (MIA) - Ministrja gjermane e Punëve të Jashtme, Analena Berbok sot e krit...

Alarm për bombë në Aeroportin e Prishtinës, pas kontrolleve të organeve kompetente rezulton i rremë

Alarm për bombë në Aeroportin e Prishtinës, pas kontrolleve të organeve kompetente rezulton i rremë

Prishtinë, 19 prill 2023 (MIA) – Zëdhënësja e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës "Adem Jashari",...

Mickoski: Ndryshimet kushtetuese dhe stema shtetërore janë procese të ndryshme, nuk do të ketë ndryshim të Kushtetutës me këtë përbërje parlamentare

Mickoski: Ndryshimet kushtetuese dhe stema shtetërore janë procese të ndryshme, nuk do të ketë ndryshim të Kushtetutës me këtë përbërje parlamentare

Shkup, 19 prill 2023 (MIA) - Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski sot e përsë...

Mickoski: Në rast kontesti për Marrëveshjen me

Mickoski: Në rast kontesti për Marrëveshjen me "Behtel dhe Enka" do të vlejë legjislatura anglo-saksone

Shkup, 19 prill 2023 (MIA) - Lideri i partisë opozitare VMRO-DPMNE, Hristian Mickoski sot vlerësoi s...

Forcat paraushtarake të Sudanit përsëri ranë dakord për një armëpushim 24 orësh

Forcat paraushtarake të Sudanit përsëri ranë dakord për një armëpushim 24 orësh

Kartum, 19 prill 2023 (MIA) - 

Nëshkruhet akti për liberalizimin e regjimit të vizave për Kosovën

Nëshkruhet akti për liberalizimin e regjimit të vizave për Kosovën

Bruksel, 19 prill 2023 (MIA) - 

MIA Flesh

MIA Flesh

18:00/ 19 prill/ 2023 Shkup - Ministr...

Kovaçevski - Dreksler: Mbështetja e qartë gjermane për hapin e ardhshëm drejt BE-së, si mundësi dhe nevojë

Kovaçevski - Dreksler: Mbështetja e qartë gjermane për hapin e ardhshëm drejt BE-së, si mundësi dhe nevojë

Shkup, 19 prill 2023 (MIA) - Për perspektivën evropiane t...

SHBA-ja i bëri thirrje Turqisë dhe Hungarisë ta miratojnë hyrjen e Suedisë në NATO para korrikut

SHBA-ja i bëri thirrje Turqisë dhe Hungarisë ta miratojnë hyrjen e Suedisë në NATO para korrikut

Stokholm, 19 prill 2023 (MIA) - Sekretari amerikan i Mbrojtjes, Lojd Ostin sot i bëri thirrje Turqis...

VMRO-DPMNE-ja hap shtab në rrugën

VMRO-DPMNE-ja hap shtab në rrugën "Maqedonia"

Shkup, 19 prill 2023 (MIA) - Në prani...

Parlamenti Evropian ka hapur rrugën për financimin e ndërtimit të gardhit në Evros

Parlamenti Evropian ka hapur rrugën për financimin e ndërtimit të gardhit në Evros

Fon del Lajn për drithërat ukrainase: Nga masat e njëanshme kanë dobi kundërshtarët e Ukrainës

Fon del Lajn për drithërat ukrainase: Nga masat e njëanshme kanë dobi kundërshtarët e Ukrainës

Bruksel, 19 prill 2023 (MIA) - Problemet e bujqve në vendet që kufizohen me Ukrainën për shkak të im...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR