• понеделник, 20 мај 2024
Шулце предупреди на руско влијание во Западна Африка

Шулце предупреди на руско влијание во Западна Африка

Берлин, 4 март 2024 (МИА) - Германската министерка за економска соработка и развој Свења Шулце преду...

Шулце:  Треба да почнат подготовките за обнова на Украина

Шулце: Треба да почнат подготовките за обнова на Украина

Берлин, 27 март 2023 (МИА) - Треба да почнат подготовките за обнова на Украина и за справување со шт...

Image

Остани поврзан