• четврток, 30 мај 2024
Презентација на анализа за ефектите и одржливоста на социјалната реформа во државава

Презентација на анализа за ефектите и одржливоста на социјалната реформа во државава

Скопје, 4 март 2024 (МИА) - Фондацијата „Фридрих Еберт“ - канцеларија С...

Image

Остани поврзан