• вторник, 18 јуни 2024
Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози....

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

13 април 2024 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одв...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

3 април 2024  СОСТОЈБА: Сообр...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

20 март 2024 СОСТОЈБА: Сообраќајо...

Сообраќајот по претежно влажни коловози

Сообраќајот по претежно влажни коловози

Скопје, 7 март 2024 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта утрово се одвива по претежно влажни кол...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

4 март 2024  СОСТОЈБА: Сообра...

Слаби врнежи од снег на Попова Шапка, магла кај Страцин

Слаби врнежи од снег на Попова Шапка, магла кај Страцин

Скопје, 8 јануари 2024 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено во зимски услови...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

29 декември 2023  СОСТОЈБА: С...

Забрана за сообраќај на повеќе патни правци во државата

Забрана за сообраќај на повеќе патни правци во државата

Скопје, 16 декември 2023 (МИА) - Забрани за сообраќај за тешки товарни возила има на патните правци...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

25 ноември 2023  ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕЊЕ: Од 13:00 на Пат. правец Кичево-Стража има...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

31 октомври 2023 ПРИВРЕМЕН ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: Поради вградува...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

27 октомври 2023  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, намес...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

9 октомври 2023  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишт...

Сообраќајот по влажни коловози

Сообраќајот по влажни коловози

Скопје, 25 септември 2023 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни ко...

Поради асфалтирање затворена за сообраќај делницата Велес - Градско

Поради асфалтирање затворена за сообраќај делницата Велес - Градско

Скопје, 21 септември 2023 (МИА) - Поради асфалтирање, во периодот од 08:00 – 18:00 часот до 23 септе...

Image

Остани поврзан