• понеделник, 17 јуни 2024
МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 11 јуни 2024 (МИА) - Вчера околу 16 часот, полициски службеници од Одделението за недозволена трговиј...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 9 јуни 2024 (МИА) - Синоќа во 20.40 часот на подрачјето на Центар, полициски службеници од Единицата...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 5 јуни 2024 (МИА) - Полициски службеници од Полициската станица Штип ноќеска во 00.1...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 28 мај 2024 (МИА) - Денеска (28.05.2024) во 00.10 часот на подрачјето на Бит Пазар, полициски службен...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 27 мај 2024 (МИА) - На 26.05.2024 на Граничен премин Јажинце, полициски службеници го привеле А.А.(26...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 26 мај 2024 (МИА) - На подрачјето на Кисела Вода вчера во 12 часот полициски службеници од Единицата...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје, 21 мај 2024 (МИА) - На 21.05.2024 во 01.15 часот во с.Наколец, ресенско, полициски с...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 21 мај 2024 (МИА) - Денеска (21.05.2024) во 01.30 часот на подрачјето на Центар во Скопје, полициски...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 20 мај 2024 (МИА) - На 19.05.2024 во 22.00 часот во Прилеп, полициски службеници од ОВР Прилеп ги лиш...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) - На 16.05.2023 во 16.00 часот на ул.„Христијан Карпош“ во Штип, полициски службени...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје, 13 мај 2024 (МИА) - Единицата за сериозен криминал и кривични дела против културно наследство при Одд...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 9 мај 2024 (МИА) - На 08.05.2024 во 11.00 часот на Граничниот премин Табановце, полициски службеници...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје, 6 мај 2024 (МИА) - Вчера во 16.20 часот во Пехчево, полициски службеници од ОВР Берово го привеле бер...

МВР билтен (ДПЛ)

МВР билтен (ДПЛ)

Скопје, 5 мај 2024 (МИА) - Синоќа во 23.50 часот, полициски службеници од СВР - Штип го привеле штипјанецот Е...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 5 мај 2024 (МИА) - На 04.05.2024 во 11.50 часот на подрачјето на Бит Пазар во Скопје, полициски служб...

Image

Остани поврзан