• недела, 26 мај 2024
Предлогот за избор на претседател на државата во Собранието неприфатлив за дел од политичките партии

Предлогот за избор на претседател на државата во Собранието неприфатлив за дел од политичките партии

Скопје, 25 февруари 2024 (МИА) - Предлогот на ДУИ за избор на претседател на државата во Парламентот...

Image

Остани поврзан