• недела, 14 јули 2024
Алтернатива ќе избира претседател на партијата

Алтернатива ќе избира претседател на партијата

Куманово, 6 јули 2024 (МИА) - Алтернатива денеска ќе одржи вонреден изборен конгрес, откако по избор...

Можното прегласување на седум избирачки места е тема на вонреден состанок на претседателството на ДУИ

Можното прегласување на седум избирачки места е тема на вонреден состанок на претседателството на ДУИ

Тетово, 18 мај 2024 (МИА) - Претседателството на Демократска унија за интеграција (ДУИ) одржува вонр...

Мицкоски: Мал број луѓе чиј стопан е Заев, со цел да се спасат од кривичен прогон се кријат зад таканаречена иницијатива за вонреден Конгрес

Мицкоски: Мал број луѓе чиј стопан е Заев, со цел да се спасат од кривичен прогон се кријат зад таканаречена иницијатива за вонреден Конгрес

Скопје, 11 февруари 2021  Таканаречената иницијатива на мал број луѓе заробеници и слуги на Зоран Заев...

Image

Остани поврзан