• четврток, 30 мај 2024
Директорот на косовската полиција на средба со заменик министерот за внатрешни работи Буши и директорот на БЈБ, Тасевски

Директорот на косовската полиција на средба со заменик министерот за внатрешни работи Буши и директорот на БЈБ, Тасевски

Скопје, 28 февруари 2024 (МИА) - Во работна посета на Министерството за внатрешни работи на Републик...

Image

Остани поврзан