• вторник, 18 јуни 2024
Брисел преку Охрид ќе се обиде да ги приближи Белград и Приштина

Брисел преку Охрид ќе се обиде да ги приближи Белград и Приштина

Охрид, 17 март 2023 (МИА) - Претседателот на Србија,...

Image

Остани поврзан