• четврток, 30 мај 2024
Конститутивна седница на Националниот совет за развој

Конститутивна седница на Националниот совет за развој

Скопје, 22 февруари 2024 (МИА) - Во Владата денеска се одржала конститутивна седница на Националниот...

Image

Остани поврзан