• недела, 19 мај 2024
Долгото чекање термини во јавното, ги „брка“ пациентите кон приватното здравство

Долгото чекање термини во јавното, ги „брка“ пациентите кон приватното здравство

Скопје, 25 февруари 2024 (МИА) - Долгото чекање за да се дојде до...

,,Мој термин

,,Мој термин" инфициран со ,,само да прашам" и ,,преку ред", нема лек за ,,врски" во здравството

Скопје, 24 февруари 2024 (МИА) - Намалување на метежот и редиците...

Од следниот понеделник ќе има доволно термини за сите прегледи, најави Филипче

Од следниот понеделник ќе има доволно термини за сите прегледи, најави Филипче

Скопје, 23 септември 2021 (МИА) - Министерот за здравство Венко Филипче денеска изјави дека веќе од сле...

Image

Остани поврзан