• среда, 17 јули 2024
Ацевски: Степенот на имплементација на целите за одржлив развој во националната рамка е задоволителен

Ацевски: Степенот на имплементација на целите за одржлив развој во националната рамка е задоволителен

Скопје, 22 мај 2024 (МИА) – Државниот завод за ревизија денеска ги презентираше националните Конечни...

Ацевски: ДЗР за 2022 до Јавното обвинителство достави 22 извештаи за 20 институции, досега повратна информација има за пет

Ацевски: ДЗР за 2022 до Јавното обвинителство достави 22 извештаи за 20 институции, досега повратна информација има за пет

Скопје, 6 декември 2023 (МИА) - Конечниот ревизорски извештај за работењето на ЈЗУ Клиниката за онко...

Грковска: Неопходно е зајакнување на системот за управување со јавните инвестиции

Грковска: Неопходно е зајакнување на системот за управување со јавните инвестиции

Скопје, 29 јули 2022 (МИА) - Зајакнување на контролата на јавните инвестиции кои се финансираат со сред...

Image

Остани поврзан