• недела, 14 јули 2024
Церемонија на свечено менување на државното знаме во Кабинетот на Претседателот

Церемонија на свечено менување на државното знаме во Кабинетот на Претседателот

Скопје, 14 јуни 2024 (МИА) - На платото пред Кабинетот на Претседателот во вила Водно денеска беше о...

Сиљановска-Давкова ја презеде претседателската функција од Стево Пендаровски

Сиљановска-Давкова ја презеде претседателската функција од Стево Пендаровски

Скопје, 12 мај 2024 (МИА) - Гордана Сиљановска-Давкова ја презеде функц...

Претседателот Пендаровски донесе одлука за помилување осудени лица

Претседателот Пендаровски донесе одлука за помилување осудени лица

Скопје, 17 март 2022 (МИА) - Претседателот Стево Пендаровски донесе Одлука за помилување на осудени лиц...

Image

Остани поврзан