• четврток, 30 мај 2024
Собранието ќе ја одржи 145. седница: избор на член на ДИК, продолжување на важноста на пасошите, законот за игри на среќа...

Собранието ќе ја одржи 145. седница: избор на член на ДИК, продолжување на важноста на пасошите, законот за игри на среќа...

Скопје, 28 февруари 2024 (МИА) - Собранието денеска треба да ја започне 145. седница на која на днев...

Image

Остани поврзан