• недела, 26 мај 2024
Драстично зголемн извозот на германско оружје и опрема во првите три месеци од 2024 година

Драстично зголемн извозот на германско оружје и опрема во првите три месеци од 2024 година

Берлин, 10 април 2024 (МИА) - Вредноста на одобрениот германски извоз на оружје и воена опрема во пр...

Во Косово денеска почнува пописот на населението, резултатите се очекуваат по три месеци

Во Косово денеска почнува пописот на населението, резултатите се очекуваат по три месеци

Приштина, 5 април 2024 (МИА) – По повеќе од две години одлагање, во Косово денеска ќе започне пописо...

Неколку земји од ОПЕК + го продолжуваат намалувањето на производството на нафта за уште три месеци

Неколку земји од ОПЕК + го продолжуваат намалувањето на производството на нафта за уште три месеци

Ријад/Москва, 3 март 2024 (МИА) - Неколку земји од ОПЕК+ објавија дека за три месеци го продолжуваат...

Image

Остани поврзан