• среда, 22 мај 2024
Рекордна крводарителска акција во Виница, собрани 108 единици со крв

Рекордна крводарителска акција во Виница, собрани 108 единици со крв

Виница, 28 февруари 2024 (МИА) – Рекордни 108 единици со крв беа собрани на денешната крводарителска...

Image

Остани поврзан