• недела, 14 јули 2024
Општина Центар ги награди најдобрите наставници и ученици, првенци на генерација

Општина Центар ги награди најдобрите наставници и ученици, првенци на генерација

Скопје, 22 мај 2024 (МИА) - Општина Центар додели награди и пофалници на осум првенци на генерацијат...

Image

Остани поврзан