• среда, 22 мај 2024
Велковски: Неопходна е промена на методологијата за пресметување на процентните поени на пензиите

Велковски: Неопходна е промена на методологијата за пресметување на процентните поени на пензиите

Скопје, 28 февруари 2024 5 процентни поени на пензиите не претставува покачување, туку усогл...

Image

Остани поврзан