• вторник, 28 мај 2024
Судски совет: Со интервенција во законот директно се влијае врз нормалното функционирање на судовите

Судски совет: Со интервенција во законот директно се влијае врз нормалното функционирање на судовите

Скопје, 28 февруари 2024 (МИА) - Судскиот совет попладнево преку соопштение реагираше на најавените...

Image

Остани поврзан